Microsoft office 2016 professional plus is primair gericht op bedrijven en voldoet aan de hoogste verwachtingen. Dit Microsoft Office-pakket bevat de programma’s Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access en Skype for Business. Office Professional Plus 2016 voldoet hiermee aan alle eisen die van een uitgebreid Office pakket worden gevraagd.

Microsoft Office Professional Plus 2016 bevat de programma’s Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access en Skype for Business. Office Professional Plus 2016 voldoet hiermee aan alle eisen die van een uitgebreid Microsoft Office-pakket worden gevraagd.

Nieuw communicatieopties in Office Professional Plus 2016

Door de integratie van Skype for Business blijft u altijd in contact met collega’s. Microsoft Office Professional Plus 2016 biedt nieuwe mogelijkheden op het gebied van instant messaging, videoconferenties en IP-telefonie.

Wissel snel informatie uit en beantwoord of stel eenvoudig vragen dankzij deze nieuwe functionaliteiten. Het uitwisselen van data vereenvoudigt bovendien sterk dankzij de inbegrepen cloud service OneDrive. Werk samen aan het succes van uw bedrijf en blijf altijd flexibel. Elke locatie wordt een werkplek voor gebruikers van Office Professional Plus 2016.